Központi hírekXVII. Logisztikai Konferencia és Fórum
+ Adriai-Duna-Klaszteresedést elősegítő Üzletember találkozó

2012. február 23-24.Danubius Hotel Gellért ****
További részletek (program, jelentkezés, szponzorok stb.) a www.mle.hu honlapon!
________________________________________________________________________
SZERZŐI FELHÍVÁS
LOGISZTIKAI ÉVKÖNYV 2012 
A Magyar Logisztikai Egyesület az elmúlt évek hagyományainak megfelelően ebben az évben is (immár 17. alkalommal) kiadja a hazai tudományos és gyakorlati eredményeket bemutató logisztikai évkönyvét.
Várjuk azoknak a gyakorló szakembereknek és tudományos kutatóknak a jelentkezését, akik a logisztika területén elért tudományos eredményeiket, gyakorlati megvalósításaikat kívánják bemutatni. Jelentkezni az alábbi jelentkezési lapkitöltésével lehet.
Jelentkezési határidő: 2011. május 16.

________________________________________________________________________
ÁZSIA EURÓPA FELÉ TART– MAGYARORSZÁG GEOPOLITIKAI ELŐNYEINEK KIAKNÁZÁSI LEHETŐSÉGEI

2011. május 10. – Vidékfejlesztési Minisztérium Színházterme, Budapest
A konferencia célja a magyar-ázsiai (kiemelten indiai) gazdasági kapcsolatok bemutatása, élénkítése segítve a hazai vállalkozások ázsiai piacszerzését, az export termékcsoport bővítését. A szakmai dialógus lehetőséget ad mind a hazai mind az ázsiai partnerek számára kapcsolatépítésre, információszerzésre, egyedi szakmai és üzleti találkozók létrehozására. A konferencia közreműködői között a kormányzat és diplomáciai testület illetékes tagjai, a magyar-ázsiai gazdasági beruházásokat finanszírozó pénzintézetek vezetői valamint témában érintett vállalkozások ügyvezetői szerepelnek.
A konferencia szakmai partnerszervezetei tagjainak kiemelten kedvezményes részvételi díjat biztosítunk!
További információk, részletes program, részvételi feltételek és kedvezmények, regisztráció a rendezvény honlapján: www.kezunkbenajovonk.hu